MÅNDAG kl. 20.00 er det Kondis-Flyt med Eilin i Naustdalshallen. Ta med håndkle og matte. Påmelding til Eilin Helgås Aase frå kl 20 søndag på Messenger eller mobil 970 90 690.

ONSDAG kl. 18.00 er det utetrening med Anne Marit. Brukar eigen kroppsvekt, varer ca ein time. Oppmøte: ved parkeringsplass på skulen. Påmelding til Anne Marit S. Rygg på Messenger eller mobil 958 25 538.

TORSDAG kl. 19.00 er det Intervall-Puls-Styrke med Jannicke og Anne i Naustdalshallen. Ta med håndkle, ev. matte + strikk/miniband viss du har. Påmelding til Anne Mortensbakke Solheim frå kl 19 onsdag på Messenger eller mobil 478 00 028

VIKTIG: Nye rutinar grunna smittevern:• Maks 20 personar pr trening. • Vi opnar for påmelding til instruktør 24 timar før treninga. Send PM/SMS, og du får bekrefting. • Ikkje gå inn i gangen/hallen før 5 min før treninga startar.• Vask hendene før du reiser heimanfrå og sprit/vask henda før trening og etter treninga. • Garderobe kan ikkje nyttast, kun toalettet.• Ha med veske til å ha ute-kle og sko i under treninga.• Fyll flaska heime. Oppbevar drikkeflaska i eigen bag under heile treninga.• Ha med handkle og eiga matte.• Hald minst 1 meter avstand.• Forlat hallen rett etter treninga.

NB! Kjenn du på symptom som feber, hoste, rennande nase, magesmerter eller liknande, og desse symptoma er forholdsvis nyoppstått, ber vi deg om å ikkje møte på trening.

Ynskjer du å bli medlem? Meld deg inn i Tambarskjelvar idrettslag via Min Idrett.

VI GLEDAR OSS TIL Å SJÅ DEG PÅ TRENING 😉🤩

Eilin – Anne Marit – Torunn – Jannicke – Anne